Käyttöoikeudet ja tietosuojaperiaatteet

censeo Oy:n www-sivujen käyttöoikeudet ja tietosuojaperiaatteet

Kun avaat Censeon www-sivut, sitoudut noudattamaan jäljempänä esitettyjä käyttöehtoja. Tutustu niihin huolellisesti.

Tekijänoikeudet ja tuotemerkit

Näiden www-sivujen sisältö on Censeo Oy:n omaisuutta ja suojattu tekijänoikeuslailla. Censeo pidättää kaikki oikeudet sivuilla esitettyyn materiaaliin: dokumentteihin, tiedostoihin, teksteihin, kuviin, grafiikkaan, audiovisuaalisiin elementteihin sekä koodiin. Sivuilla esitetyn materiaalin uudelleen tuottaminen, siirtäminen, jakelu tai säilyttäminen ei ole sallittua missään muodossa ilman Censeon etukäteen antamaa nimenomaista kirjallista suostumusta.

Käyttäjällä on kuitenkin lupa tallettaa tietokoneelleen tai tulostaa sivuja tai otteita sivuista henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöönsä. Tallenteessa tai tulosteessa on säilytettävä siihen liittyvät tekijänoikeuslausekkeet. Sivuilla olevia tietoja voi käyttää tiedottamistarkoituksiin edellyttäen että tiedon lähde mainitaan. Lisäksi käyttäjä voi kopioida ja tulostaa tiedotteita ja muita julkisiksi luokiteltuja dokumentteja. Tiedon sisältöä ei saa muuttaa ja tietoa on käytettävä hyvien tapojen mukaisesti aiheuttamatta vahinkoa Censeon liiketoiminnalle tai yrityskuvalle.

Sivustolla esitetyt logot ja tuotenimet ovat Censeon tuotemerkkejä ellei toisin ilmoiteta, ja Censeo pidättää niihin kaikki oikeudet. Kaikki muut sivuilla esiintyvät tuotemerkit ovat kyseisten tuotteiden omistajien tuotemerkkejä.

Vastuuvapauslauseke

Näiden www-sivujen sisältö esitetään sellaisena kuin se on. Censeo ei takaa sivuilla esitettyjen tietojen tai aineistojen täsmällisyyttä, oikeellisuutta, täydellisyyttä tai luotettavuutta. Censeo ei myöskään vastaa mistään sivuilla olevan aineiston tai sen käyttämisen tai muuttamisen aiheuttamista vahingoista. Censeon www-sivut voivat sisältää päivittämätöntä tietoa. Censeo varaa itselleen oikeuden milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta muuttaa sivujen sisältöä tai estää pääsyn sivuille.


Sivuilla olevat linkit kolmannen osapuolen sivuille on tarkoitettu ainoastaan helpottamaan käyttäjien työskentelyä. Censeo ei vastaa millään tavalla niiden sivujen sisällöstä ja toimivuudesta, joihin Censeon www-sivuilta on linkkiyhteys ja jotka joku muu kuin Censeo on tehnyt tai julkaissut. Käyttäjä käy kolmannen osapuolen sivuilla omalla vastuullaan.

Censeo ei takaa sitä, että sen palveluissa tai niitä välittävällä palvelimella ei ole viruksia tai muita haitallisia komponentteja.

Automaattisesti kerättävät tiedot

Censeo kerää vierailuista sivustolleen tietoja esimerkiksi selatuista sivuista, siirretyistä tavumääristä, napsautetuista linkeistä, käytetyistä materiaaleista ym. sivuilla suoritetuista toimenpiteistä. Keräämme myös joitakin selaimen jokaiselle vieraillulle sivustolle lähettämiä yleisiä tietoja, kuten Internet Protocol (IP) -osoite, selaimen tyyppi ja ominaisuudet sekä kieli, laitteen käyttöjärjestelmä, vierailun päivämäärä ja kellonaika sekä Web-sivuston nimi, jonka sisältämän linkin kautta kävijä päätyi sivustollemme. Näitä tietoja emme yhdistä kävijän henkilökohtaisiin tietoihin.