Censeo - Näkemystä turvallisuuden arviointiin ja hallintaan

Censeo on turvallisuuteen liittyviin arviointi- ja asiantuntijapalveluihin keskittynyt yritys. Erityisosaamistamme ovat rautatiejärjestelmien ja teollisuuden turvakriittisten järjestelmien arvioinnit sekä turvallisuusjohtaminen ja riskienhallinta.

Olemme Liikenteen turvallisuusviraston nimeämä arviointilaitos.

Censeo kuuluu Mipro Group -konserniin ja sen toimipaikat ovat Mikkelissä ja Tampereella.

censeo pähkinänkuoressa

  • Perustettu 2010
  • Yhtiön toimipisteet ovat Mikkelissä ja Tampereella.
  • Osa Mipro Group -konsernia
    • Sisaryhtiö Mipro Oy on raideliikenteen ja teollisuuden järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Mipron järjestelmiä käytetään rautatie- ja metroliikenteen sekä teollisuusprosessien turvallisuuden hallinnassa ja vesi- ja energiahuollon prosessien ohjauksessa.
  • Censeon turvallisuusasiantuntijoiden kokemus ja osaaminen takaavat laadukkaat ja käytännönläheiset arviointi- ja asiantuntijapalvelut.

  • Mipro Group

    Mipro


tavoitteemme

Tavoitteemme on olla yksi johtavista kotimaisista asiantuntijoista turvallisuusjohtamisen, toiminnallisen turvallisuuden ja riskienhallinnan alalla.

toimintaperiaatteemme

Noudatamme toiminnassamme seuraavia periaatteita:

KUUNTELE

Kuuntelemme asiakasta. Selvitämme, mitä asiakas tarvitsee. Tarjoamme asiakkaalle oikeita ja hyviä ratkaisuja.

HUOMIOI

Huomioimme aina Censeon tavoitteet, varmistamme toiminnan kannattavuuden ja kilpailukyvyn. Kehitämme omaa toimintaamme suorituskyvyn ja osaamisen parantamiseksi.

TOIMI

Toimimme oikein ja asiakkaan parhaaksi. Pidämme kiinni sovitusta. Toimimme vastuullisesti ja noudatamme viranomaisvaatimuksia ja sovittuja toimintatapoja. Huolehdimme laadusta ja turvallisuudesta. Varmistamme arviointitoiminnassa riippumattomuuden.

KEHITÄ

Olemme toimialamme osaamisessa edelläkävijä. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja varmistamme ammattitaitoamme vastaamaan asiakkaiden tarpeita.